KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Osiągnięcia


 CERTYFIKATY, które otrzymaliśmy w ramach uczestnictwa w projektach 
(nadal realizujemy wymienione programy)

CERTYFIKAT "SIECI SZKÓŁ PROMUJĄCYCH ZDROWIE WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO" PRZYZNANY PRZEZ KURATORIUM OŚWIATY W ŁODZI (obowiązujący do dnia 31 sierpnia 2022 roku)

CUKRZYCA TYPU 1 U DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM – 1 luty 2013 – LIFESCAN Johnson & Johnson Company, 

SIEĆ SZKÓŁ PROMUJĄCYCH ZDROWIE WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO – 24 październik 2012 – Łódzkie Kuratorium Oświaty ( przyznany na 5 lat),

ZDROWO JEMY , ZDROWO ROŚNIEMY – rok 2017 – ( Celem programu jest wzrost świadomości na temat roli żywienia we wczesnym okresie życia wśród pracowników żłobków i przedszkoli oraz rodziców, promowania zrównoważonej diety oraz kształtowanie u dzieci właściwych nawyków żywieniowych. )  Fundacja Rozwoju Dzieci im. Jana Amosa Komeńskiego. Honorowy patronat : Rzecznik Praw Dziecka,

EDUKACJA PROMOCJI I PROFILAKTYKI W KIERUNKU ZDROWIA JAMY USTNEJ SKIEROWANA DO MAŁYCH DZIECI I ICH RODZICÓW, OPIEKUNÓW I WYCHOWAWCÓW – 23 lipiec 2015 – Uniwersytet Medyczny Poznań,

MIĘDZYNARODOWY PROGRAM POWSZECHNEJ DWUJĘZYCZNOŚCI  „DWUJĘZYCZNE DZIECI” – 31 marzec 2018 – YELLOW House English,

PROJEKT EDUKACYJNY UNICEF "SZKOŁA z PRAWAMI DZIECKA" - IV EDYCJA - 02.09.2019, Stowarzyszenie UNICEF Polska,

"KUBUSIOWI PRZYJACIELE NATURY" - X EDYCJA - 2017/2018r. Celem jest proekologiczna edukacja dzieci i zachęcanie do ruchu od najmłodszych lat,

"MALI WSPANIALI"- 29.10 2019 - Fundacja Orły Sportu , pod patronatem Ministerstwa Sportu i Turystyki. Głównym celem programu jest wspomaganie ogólnego rozwoju oraz sprawności umysłowej i ruchowej dzieci w wieku przedszkolnym, a także działania profilaktyczne w zakresie wad postawy.

Certyfikat "PRZEDSZKOLE MAŁEGO LEGIONISTY" 2019/2020 Agencja Szkolno - Przedszkolna.